SAMENWERKING VALENCIA C.F. & A-CHAMPS

SAMENWERKING VALENCIA C.F. & A-CHAMPS

VALENCIA C.F & A-CHAMPS

A-Champs gaat een partnerschap aan met Valencia CF Revolutie in de training van jeugdvoetbal: Bij A-Champs zijn we verheugd om een baanbrekend partnerschap aan te kondigen met La Academia VCF, de gewaardeerde jeugdacademie van Valencia CF.

 

La Academia VCF is erkend als de vierde beste academie in Europa voor spelerontwikkeling met als doel deelname aan de top 5 Europese competities, volgens het laatste rapport van het CIES Football Observatory. Deze samenwerking betekent een significante sprong voorwaarts in het gebruik van geavanceerde technologie om de training en ontwikkeling van jonge voetbaltalenten te verbeteren.

 

Innovatieve Technologie in Ciutat Esportiva de Paterna La Academia VCF heeft onze state-of-the-art apparatuur omarmd, waaronder de RebounderPro-panelen en intelligente sensoren, met name de ROXPro en ROXProX. Deze tools staan op het punt de technische training van jonge voetballers te revolutioneren door cognitieve stimulatie te combineren met een element van plezier.

Motivatie en Wetenschappelijke Precisie. Bij A-Champs geloven we in twee belangrijke voordelen van onze technologie. Ten eerste transformeert ons systeem training in een ervaring die lijkt op een spel, wat de motivatie bij spelers bevordert. Ten tweede, en het meest cruciale, is het geworteld in de neurowetenschappen en richt het zich op de perceptuele aspecten van spelerbewegingen via de ogen en oren.

 

"Het waarnemen, verwerken en reageren - ons systeem stemt overeen met de wetenschappelijke principes die de cognitief-motorische vaardigheden van spelers beheersen," legt Kilian Saekel, CEO en medeoprichter van A-Champs, uit.

Veelzijdigheid in Trainingsmogelijkheden Jordi Hidalgo, de leidinggevende van de identiteitsmethodologie bij La Academia VCF, benadrukt de veelzijdigheid van het A-Champs-systeem. Het gaat verder dan fysieke training en omvat technische en tactische aspecten. Coaches kunnen circuits ontwerpen om de voortgang van spelers gedurende het jaar te monitoren, snelheidstests uitvoeren en zelfs met spelers werken in rehabilitatieprocessen.

Hidalgo getuigt: "Het A-Champs gereedschap, ondersteund door software en een gebruiksvriendelijke app, stelt ons in staat om spelergegevens op verschillende niveaus te volgen en te analyseren. De veelheid aan variabelen stelt ons in staat om prestatieniveaus te meten en resultaten te vergelijken tussen verschillende leeftijdsgroepen." Valencia CF Kracht bijzetten met A-Champs Technologie Onze samenwerking rust Valencia CF uit met zes ROXProX, zes ROXPro en vier RebounderPro-borden. Dit arsenaal aan A-Champs-technologie biedt La Academia VCF-coaches talloze opties voor het ontwerpen van trainingsopdrachten en bevestigt het engagement van de club om voorop te blijven lopen in sporttrainingstechnologie.

Impact van A-Champs in de Sportarena Met meer dan vijf jaar ervaring heeft A-Champs zich gevestigd als een leider in de ontwikkeling van apparaten om de training en ontwikkeling van jonge atleten in verschillende sportdisciplines te ondersteunen. Onze technologie wordt al omarmd door toonaangevende Europese voetbalclubs, waaronder teams in de Premier League clubs en in de Bundesliga.

 

Prestaties, Betrokkenheid en Data-Gedreven Beslissingen In wezen belooft de integratie van het A-Champs-systeem in het trainingsregime van La Academia VCF de prestaties te verhogen via cognitief-motorische training van de volgende generatie, plezier toe te voegen aan sessies via gamificatie en competitie, en coaches in staat te stellen beslissingen te nemen op basis van uitgebreide en objectieve gegevens.

Blijf op de hoogte voor een opwindend tijdperk van jeugdontwikkeling in het voetbal, terwijl A-Champs en La Academia VCF het trainingslandschap opnieuw definiëren met de nadruk op prestaties, betrokkenheid en geïnformeerde besluitvorming.

Wilt u meer weten over de werking van de A-Champ producten of een demonstratie krijgen bij u op de club of voetbalschool en het systeem zelf testen neem dan contact met ons op: bert@wholesport.nl / +31 (0) 6 14153034