EXOPEK WINNAAR ISPO AWARD 2023

EXOPEK WINNAAR ISPO AWARD 2023

De Exopek Pro, een ergonomische rugzak met tien geïntegreerde fitnessbanden, is uitgeroepen tot winnaar van de ISPO Award 2023. Dit innovatieve product combineert de functionaliteit van een rugzak met de veelzijdigheid van weerstandstrainingsapparatuur en biedt zo een unieke oplossing voor fitnessliefhebbers. ( klik hier voor hele artikel) 

 

Belangrijke kenmerken van de Exopek Pro zijn onder andere:

  1. Geïntegreerde Fitnessbanden: De rugzak beschikt over tien stevig bevestigde fitnessbanden met een bliksemsnel plug-and-gain mechanisme. Deze ontwerpkenmerken elimineren veelvoorkomende problemen zoals wegglijden of fixatie die vaak worden geassocieerd met traditionele weerstandsbanden.

  2. Ergonomisch Ontwerp: De Exopek Pro is ontworpen om zowel ergonomisch als functioneel te zijn, waardoor het geschikt is voor verschillende fitnessactiviteiten. De rugzak biedt een gepersonaliseerde en effectieve trainingservaring met zijn tien weerstandsbanden van variabele sterkte.

  3. Samenwerking met Deuter: Exopek werkt samen met Deuter, bekend om hun hoogwaardige Aircomfort draagsysteem. Dit zorgt voor comfort voor gebruikers tijdens hun trainingen.

  4. Duurzame en Recyclebare Constructie: De module van de Exopek Pro is gemaakt van een duurzaam en regionaal geproduceerd ABS-mengsel, waardoor het volledig recyclebaar is. De weerstandsbanden zijn ontworpen om duurzaam en langdurig te zijn.

  5. Veelzijdigheid en Tijdloos Ontwerp: De rugzak past naadloos in de gemiddelde fitnesslevensstijl en heeft een discreet en tijdloos ontwerp. Het is geschikt voor een breed scala aan activiteiten, van cardio tot krachttraining, van looprevalidatie tot vechtsporten, en is geschikt voor zowel beginners als professionals.

  6. Alles-in-één Oplossing: De Exopek Pro wordt gepositioneerd als een alles-in-één oplossing voor fitness, met een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende workouts, waaronder vechtsporten, therapie, thuisfitnessapparatuur, voetbal en meer.

  7. Erkenning en Prijzen: De Exopek Pro heeft erkenning gekregen van de ISPO Award-jury, die de slimme integratie van fitnessbanden in een rugzak prees. De jury benadrukte de veelzijdigheid, doeltreffendheid en lifestyle-ontwerp en beschreef het als een futuristisch, schoon en tijdloos fitnessinstrument.

  8. Gebruik in Verschillende Velden: De Exopek Pro wordt al gebruikt in looprevalidatie en neurotherapie voor professionele voetbal- en MMA-atleten. De oprichters geloven dat het een must-have zal worden in sportclubs, studio's en huishoudens.

Samengevat is de Exopek Pro een revolutionair fitnessinstrument dat gemak, veelzijdigheid en een uniek ontwerp biedt dat zich onderscheidt in de wereld van fitnessapparatuur.

https://www.wholesport.nl/collections/exopek