Terugbetalingsbeleid

Betalen en Retourneren
U kunt onder andere betalen door middel van IDEAL, Creditcard, PayPal en enkele overige opties afhankelijk van het land waar u woont.

IDEAL
IDEAL betekent dat u met internet bankieren betaalt en wordt aangeboden door een aantal banken, waaronder ABN Amro, ING en Rabobank. IDEAL is een snelle en veilige manier om te betalen. IDEAL is beveiligd zodat er geen misbruik van uw gegevens kan worden gemaakt. 

CREDITCARD
Creditcard betaling is een veelgebruikte betaalmethode op internet. Als Creditcard accepteren wij VISA en Master Card. Betalen via Creditcard is snel en veilig. De betaling is beveiligd zodat er geen misbruik van uw gegevens kan worden gemaakt. 

PAYPAL
Bij betalingen met PayPal wordt u na doorgelinkt naar de site van PayPal. Hier vult u het wachtwoord van uw PayPal account in en drukt u op betalen.

 

Retourneren
In het kader van de Wet 'Kopen op Afstand' heeft u na het doen van aankopen bij ons het recht op een bedenkperiode van 7 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product terug worden gestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuw staat. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. U kunt eenvoudig een mailtje naar ons sturen met in het onderwerp van uw email duidelijk vermeld uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Onvoldoende / niet gefrankeerde pakketten worden geweigerd.